zračna luka zagreb i specta agencija za društvene mreže

Specta.hr i Međunarodna zračna luka Zagreb objavili suradnju

Specta agencija i Međunarodna zračna luka Zagreb (MZLZ) započeli suradnju!         

Nakon četiri godine uspješnog poslovanja, posebno smo sretni i ponosni što možemo reći da smo u rujnu 2022. godine započeli suradnju s Međunarodnom zračnom lukom Zagreb (MZLZ) i preuzeli vođenje njihovih službenih društvenih mreža (Facebook, Instagram i Twitter).

MZLZ služi kao ulazna točka u Hrvatsku za mnoge putnike iz cijeloga svijeta, te je jedna od najvažnijih točaka na turističkoj mapi Hrvatske. U 2019. godini, kroz MZLZ je prošlo više od tri milijuna putnika. Specta.hr i MZLZ su se udružili kako bi putnicima MZLZ-a pružili nešto više od običnog putovanja, a sve u cilju poboljšanja njihova iskustva i promocije Hrvatske kao atraktivne turističke destinacije. Osim redovnih objava, u proteklih 6 mjeseci popratili smo razne akcije i događaje koji se redovno održavaju u prostorijama naše glavne zračne luke. Obilježili smo neke bitne datume, adventsko vrijeme smo proveli u društvu različitih humanitarnih udruga, dječjih zborova i plesnih skupina. Družili smo se sa Svetim Nikolom i Djedom Božićnjakom, kao i sa našim nogometašima nakon osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu…

Specta agencija i Međunarodna zračna luka Zagreb

MZLZ je nedvojbeno naš ‘najveći’ klijent do sada, pa tako i ova suradnja koja nam je poseban izazov i podiže ljestvicu na viši nivo, predstavlja iznimno značajan događaj za nas. Veselimo se daljnim zajedničkim izazovima, a najviše koristi koju od ovog partnerstva imaju putnici MZLZ-a.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *