parallax-service-img

Cijena izrade logotipa

Cijena izrade logotipa (loga) varira ovisno o potrebama vašeg poduzeća. Svako se poduzeće želi istaknuti na tržištu, a za isticanje mu je svakako potreban upečatljiv logotip. Specta agencija dizajnira logotipe koji pričaju priču vašeg poduzeća. Upoznajemo vas i vaše poduzeće, vašu priču, početke i okruženje, te uobličujemo u savršen LOGO.

parallax-service-img

Kreativni dizajn

Kada upoznamo vas i vaše poslovanje, krećemo s kreativnim dizajnom logotipa. Staromodnim načinom crtamo na papir različite vrste logotipa koji nam padnu na pamet i objedinjuju priču vašeg poslovanja u jedan savršen logotip. Nakon toga odabiremo nekoliko favorita koje ubacujemo u program za grafički dizajn i prava akcija može početi! Tu dovodimo logotipove do savršenih oblika koji su spremni za tiskanje na svim površinama i veličinama.

parallax-service-img

Istaknite se logotipom

Istaknite se na tržištu. Neka logo Vašeg poduzeća već na prvi pogled ispriča čime se vaše poduzeće bavi. I zapamtite, ključ upečatljivosti je u jednostavnosti pomiješanoj s kreativnošću. Logo mora biti toliko jednostavan da kada zatvorite oči i dalje znate kako izgleda.

Dizajn logotipa

Budite prepoznatljivi i jedinstveni

LOGOTIP

Prepustite našim grafičkim dizajnerima izradu prepoznatljivog logotipa za vašu tvrtku. 

Scroll Up