1. Kolačići (Cookie policy)

Internetska stranica Specta-e koristi kolačiće kako bi poboljšala Vaše iskustvo prilikom pregledavanja sadržaja stranice. Kolačići se privremeno pohranjuju na korisnička računala isključivo uz pristanak posjetitelja portala. Kolačići nisu štetni za Vaša računala, niti prate Vaše surfanje po internetu, već služe za bolju preglednost stranica Specta-e.

Kolačići nam pomažu pružati, zaštititi i poboljšati naše proizvode, primjerice personalizacijom sadržaja, prilagođavanjem i mjerenjem oglasa. Premda se kolačići koje upotrebljavamo mogu povremeno mijenjati u skladu s poboljšanjima i ažuriranjima, upotrebljavamo ih za sljedeće svrhe:

  • kako bi se sjetili informacija o Vama, a da nas ne morate stalno podsjećati,
  • kako bi prilagodili oglase i doživljaj Vama
  • kako bi vodili analitiku o posjetima portala

Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i ne mogu poslužiti otkrivanju identiteta korisnika/posjetitelja.

Koliko dugo traju kolačići?

Određeni kolačići spremaju se na tri mjeseca dok se pojedini kolačići pohranjuju zauvijek. Prilikom posjeta portalu mojbroker.com zatražit ćemo Vašu dozvolu za prikupljanje kolačića i uvijek nas možete odbiti.

Također, uvijek možete izbrisati svoje kolačiće unutar postavki vašeg preglednika.

Kolačići trećih strana

Koristimo i kolačiće trećih strana, poput Google Analyticsa i Google Adsensea, koji nam služe za praćenje posjeta stranica portala.

2. Uvjeti korištenja

Smatra se da je korisnik/posjetitelj prihvatio uvjete korištenja i prethodno ih pročitao u cjelosti, korištenjem bilo kojeg dijela stranica na domeni specta.hr.

Sadržaj internetske stranice Specta, ili bilo koji drugi dio iste, ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje nezakonitih radnji.

Administrator stranice zadržava pravo u svakom trenutku korisniku onemogućiti pristup stranici ukoliko se ne pridržava pravila korištenja ili koristi sadržaj stranice u nezakonite svrhe.

Specta.hr u dobroj namjeri nudi korisnicima/posjetiteljima sadržaj koji se sastoji od vlastitih sadržaja, ali i sadržaja sa vanjskih stranica čiji su izvori napomenuti, ukoliko su korišteni.

Internetske stranice specta.hr koriste se isključivo na vlastitu odgovornost.

3. Newsletter

Na stranicama specta.hr postoji mogućnost upisa e-mail adrese i primanja novih objava direktno na upisanu adresu korisnika. Prikupljene adrese služe isključivo za slanje novih objava korisnicima ili novosti vezano uz usluge poduzeća Specta. Prikupljene se e-mail adrese ne prosljeđuju trećim osobama. Korisnici se mogu odjaviti sa naše mailing liste u svakom trenutku pritiskom na link u mailu.

4. Komentiranje sadržaja

Komentiranje je omogućeno ukoliko korisnik upiše svoje ime i e-mail adresu. Komentiranje sa lažnih profila nije dopušteno. U svakom trenutku i iz bilo kojeg razloga administrator internetske stranice specta.hr može obrisati komentar ili blokirati korisnika u komentiranju ukoliko smatra da je komentar uvredljiv ili izražava prijetnju. Izravne prijetnje mogu biti podložne kaznenom progonu i prijavi nadležnoj instituciji.

Uredništvo zadržava pravo u bilo kojem trenutku ukloniti bilo koji komentar iz bilo kojeg razloga, bez potrebnog objašnjenja.

5. Autorska prava

Poduzeće Specta, obrt za promidžbu, polaže autorska prava na sav sadržaj objavljen na stranicama istoga. Daljnje dijeljenje bez prethodne suglasnosti smatra se povredom prava.

6. Izmjena pravila

Administrator domene specta.hr u svakom trenutku zadržava pravo izmijene pravila privatnosti i uvjeta korištenja. O promjenama će korisnici biti obaviješteni putem ove stranice.

Zadnja izmjena: 11.3.2019.

7. Kontakt

Za sva pitanja vezano za pravila privatnosti i uvjete korištenja možete se obratiti na e-mail adresu: hello@specta.hr